Babymassage

Daar is hij dan eindelijk de baby die je maanden lang in je buik droeg, veilig, beschut, geborgen. De overgang van in de buik, naar buiten de buik is erg groot voor jouw kleintje. Hij is dan ook het liefst huid op huid bij jou. Je kunt hem zo lekker vasthouden, knuffelen en bewonderen. Wat is er mooier om vanuit dit gevoel elkaar beter te leren kennen met behulp van babymassage?

Met babymassage maak je op een bewuste manier contact met je baby. Warmte en aanrakingen zijn basisbehoeftes voor ieder mens. Je baby voelt zich er fijn bij, het geeft hem een gevoel van gewenst te zijn, geliefd te worden. Het geeft hem vertrouwen in zichzelf, zijn lijfje en zijn omgeving.

Daarnaast geeft babymassage de ouder meer zelfvertrouwen, omdat je de lichaamstaal van je baby sneller herkent en dus in kunt spelen op dat wat jouw kindje je vertelt. De rust en ontspanning geven jou en je baby een heerlijk momentje samen zijn in het hier en nu.

Shantala Babymassage

Basisbevestigend Dragen

“De babymassage bij Mariska is erg fijn…het is veel meer dan alleen babymassage, het is gewoon helemaal compleet! Ik heb veel mooie voorbeelden gehoord die mij inzichten gaven en een andere kant belichten dan wat je standaard hoort. Het hielp mij als moeder mijn eigen kracht te vinden en dat had ik wel even nodig, want je voelt je zo kwetsbaar als nieuwe moeder”

L. moeder van N. 4 mnd oud